Процедура закупки объявлена 24.02.2021 10:18. Дата последних изменений - 05.04.2021 09:15
хлібобулочні та кондитерські вироби -
| Идентификатор закупки | UA-2021-02-24-002578-b | |
| ID | e8771c8507c7427f81ecf4b009707599 | |
| Идентификатор плана | UA-P-2021-02-24-000945-c |
Ожидаемая стоимость
1`555`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Комунальний заклад Львівської обласної ради" Львівський геріатричний пансіонат" | |
| Ожидаемая стоимость | 1`555`000.00 Гривна (с НДС) | |
| Минимальный шаг снижения цены | 11`325.00 Гривна | |
| Процедура закупки | Открытые торги | |
| Метод оценки тендерных предложений участников | Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением | |
| Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
24.02.21
Период уточнений
до 09.03.21
Период обжалования
до 15.03.21
Прием предложений
до 19.03.21
Аукцион
22.03.21
Квалификация
с22.03.21
Предложения рассмотрены
с25.03.21
Завершен
05.04.21
15.03.2021, 00:04. ID:
UA-2021-02-24-002578-b.a1
Жалоба в АМКУ
Спільне підприємство "Київ-Захід" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю
Зміни до Технічного завдання
ВИМОГА
Просимо внести зміни до Технічного завдання На закупівлю:«15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (ДК 021:2015) (Хлібобулочні та кондитерські вироби вироби)»в технічних вимогах замовник вимагає - щоб в склад сировини входили яйця курячі ,але згідно Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром»наказ №18/15.8 від 17.12.2007 ВКАЗІВКИ ДО РЕЦЕПТУР НА ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ЩОДО ВЗАЄМОЗАМІННОСТІ СИРОВИНИ В-158.00389676.007:2007 чинні від 2008-01-15 У процесі виробництва хлібобулочних виробів дозволено заміни сировини, передбаченої у рецептурах, іншими видами сировини, харчова цінність яких практично рівнозначна. Такі заміни, як правило, не призводять до погіршення якості та зниження виходу продукції.
У наведених замінах, які є невід'ємною частиною рецептур, норми сировини-замінника встановлено за основними компонентами хімічного складу сировини (білком, жиром, вуглеводами) та скориговано по сухій речовині. Яйця курячі (1 кг- 25 шт.) - 0,278 кг яєчного порошку
Вимоги до Круасан: тeрмін придатностi товару - не бiльше 48 годин з моментy його виготовлення. Товар має бути упакований в індивідуальну упаковку .
За погодженням з приймальною комісією термін придатності до споживання упакованої продукції згідно ДСТУ 4585-2006 може бути встановлено понад три доби
Вимоги до Булочка з сиром(ватрушка):ДСТУ 4585:2006.
Булочний виріб округлої форми, 100% готовності, швидкозаморожений.Стан м’якушки – еластична .
В швидкозамороженій продукції щоб Стан м’якушки був еластичний неможливо виконати.Крім того обгрунтуйте доцільність заморозки саме цієї позиції з десяти .
Вимоги Батон :
Батон повинний виготовлятися згідно ДСТУ 4587:2006.Стан м’якуша - добре пропечений, 3095,1 кг,що саме означає 3095,1 кг?
Технічні вимоги на хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку
Хліб повинен виготовлятись з пшеничного борошна вищого ґатунку, продовгувато-овальної форми, масою по 0,650 кг, згідно ДСТУ 7517:2014. Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку.
Вкажіть який саме повинен бути хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку чи Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку.
В Технічних вимоги на печиво пісочне вказано з джемом ,а замовник вимагає” Печиво пісочне з фруктовою начинкою або без начинки.”
Тож яке повинно бути печево з начинкою чи без ??
Просимо внести зміни до Технічного завдання На закупівлю:«15810000-9- Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (ДК 021:2015) (Хлібобулочні та кондитерські вироби вироби)»в технічних вимогах замовник вимагає - щоб в склад сировини входили яйця курячі ,але згідно Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості «Укрхлібпром»наказ №18/15.8 від 17.12.2007 ВКАЗІВКИ ДО РЕЦЕПТУР НА ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ЩОДО ВЗАЄМОЗАМІННОСТІ СИРОВИНИ В-158.00389676.007:2007 чинні від 2008-01-15 У процесі виробництва хлібобулочних виробів дозволено заміни сировини, передбаченої у рецептурах, іншими видами сировини, харчова цінність яких практично рівнозначна. Такі заміни, як правило, не призводять до погіршення якості та зниження виходу продукції.
У наведених замінах, які є невід'ємною частиною рецептур, норми сировини-замінника встановлено за основними компонентами хімічного складу сировини (білком, жиром, вуглеводами) та скориговано по сухій речовині. Яйця курячі (1 кг- 25 шт.) - 0,278 кг яєчного порошку
Вимоги до Круасан: тeрмін придатностi товару - не бiльше 48 годин з моментy його виготовлення. Товар має бути упакований в індивідуальну упаковку .
За погодженням з приймальною комісією термін придатності до споживання упакованої продукції згідно ДСТУ 4585-2006 може бути встановлено понад три доби
Вимоги до Булочка з сиром(ватрушка):ДСТУ 4585:2006.
Булочний виріб округлої форми, 100% готовності, швидкозаморожений.Стан м’якушки – еластична .
В швидкозамороженій продукції щоб Стан м’якушки був еластичний неможливо виконати.Крім того обгрунтуйте доцільність заморозки саме цієї позиції з десяти .
Вимоги Батон :
Батон повинний виготовлятися згідно ДСТУ 4587:2006.Стан м’якуша - добре пропечений, 3095,1 кг,що саме означає 3095,1 кг?
Технічні вимоги на хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку
Хліб повинен виготовлятись з пшеничного борошна вищого ґатунку, продовгувато-овальної форми, масою по 0,650 кг, згідно ДСТУ 7517:2014. Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку.
Вкажіть який саме повинен бути хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку чи Хлiб пшеничний з борошна першого або вищого гатунку.
В Технічних вимоги на печиво пісочне вказано з джемом ,а замовник вимагає” Печиво пісочне з фруктовою начинкою або без начинки.”
Тож яке повинно бути печево з начинкою чи без ??
Причина отклонения жалобыПериод обжалования истек
Возвращена как ошибочная