Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 20.06.2019 08:36. Дата последних изменений - 26.06.2019 08:47

Фасадна силіконова фарба, пігмент -

Идентификатор закупки UA-2019-06-20-000038-b  
ID afed9a385382438d86663a71840b06d5  
Ожидаемая стоимость
16`831.01 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Строк поставки товару: протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів після замовлення Покупця

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) "КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО"  
Ожидаемая стоимость 16`831.01 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 168.31 Гривна  
Процедура закупки Упращенные/Допороговые закупки  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
20.06.19
Период уточнений
до 24.06.19
Прием предложений
до 26.06.19
Закупка не состоялась
26.06.19
20.06.2019, 12:26
аналоги
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник!
Згідно з п. 6.4 «Порядку здійснення допорогових закупівель», Ви можете (але не зобов’язані) приймати від учасників до розгляду пропозиції з аналогами або еквівалентами товару, що становить предмет закупівлі. Щоб уникнути невизначеності у цьому питанні, яка призводить до оскаржень результатів торгів і до затягування процедури закупівлі, просимо дати чітку відповідь на питання: чи допускаєте Ви на торги аналоги і еквіваленти товару, що є предметом закупівлі та за якими суттєвими характеристиками Ви будете визначати товар як «еквівалент» чи «аналог»?
Дякуємо за відповідь!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован20.06.2019, 13:43)
Для участі в торгах допускаються пропозиції з еквівалентами (аналогами) предмета закупівлі, якщо їх якісні характеристики не гірші, а технічні параметри відповідають тим, що зазначені в технічних вимогах.
21.06.2019, 10:51
Щодо участі ФОП та визначення його ціни
Общий вопрос о закупке
Чи допускаєте Ви до участі в закупівлі фізичних осіб-підприємців неплатників ПДВ? Якщо допускаєте, то як будете оцінювати пропозицію ФО-П неплатника ПДВ: розглядатимете його ціну як остаточну чи додаватимете до його ціни суму ПДВ 20%, чи будете порівнювати ціни всіх учасників без врахування ПДВ?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован21.06.2019, 15:16)
Закон України “Про публічні закупівлі” (далі – Закон) установлює правові та економічні засади здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для забезпечення потреб держави та територіальної громади.
Відповідно до частини другої статті 21 Закону в оголошенні про проведення процедури відкритих торгів обов’язково зазначається очікувана вартість закупівлі. При цьому з урахуванням вимог Закону очікувана вартість закупівлі вказується замовником із зазначенням інформації про включення до очікуваної вартості податку на додану вартість (ПДВ) та інших податків і зборів.
Тендерна пропозиція подається замовнику відповідно до вимог тендерної документації згідно з пунктом 30 частини першої статті 1 Закону. Тендерна документація Замовника містить інформацію щодо формування та подання цінової пропозиції з урахуванням всіх податків, а саме: «Ціни в ціновій пропозиції вказуються Учасником з урахуванням ПДВ та усіх податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені Учасником на строк поставки товару разом з цим окремо визначається розмір ПДВ та ціна без ПДВ, а у разі якщо Учасник не є платником ПДВ, ціни вказуються без урахування ПДВ» ( вимога п.2 розділу V. Оцінка тендерної пропозиції тендерної документації).
Порядок подання учасником тендерної пропозиції визначено статтею 25 Закону.
На звернення заявника щодо електронного аукціону, ціни договору з переможцем процедури закупівлі повідомляємо, що ціна є вартісним вираженням закупівлі, у зв'язку з чим оцінка поданих пропозицій учасників проводиться електронною системою закупівель за запропонованими цінами незалежно від того чи є суб'єкт господарювання платником ПДВ або неплатником ПДВ. Таким чином за результатами закупівлі укладається договір з переможцем за ціною, визначеною електронною системою закупівель.