Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 25.12.2025 15:30. Дата последних изменений - 25.12.2025 15:30

М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування

Идентификатор закупки UA-2025-12-25-011633-a  
ID 5f300b88c18f4152925bb255316e502b  
Идентификатор плана UA-P-2025-12-25-013528-a  
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №23 ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"  
Ожидаемая стоимость 748`600.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
25.12.25
Прием предложений
до 30.12.25
Осталось1 день Спешите принять участие!

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Описание Замовник здійснює оплату Постачальнику за фактично поставлений Товар на підставі виставленої видаткової накладної протягом 90 календарних днів з моменту отримання Товару.  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 90 Календарные дни  

Спецификация закупки

1)
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 21007, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул.Олександра Довженка, 3-А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 60 кілограм
2)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 21007, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул.Олександра Довженка, 3-А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 640 кілограм
3)
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 21007, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул.Олександра Довженка, 3-А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 200 кілограм
4)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 21007, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул.Олександра Довженка, 3-А
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2000 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
Проект договору м'ясо_ 2026.docx
Загружено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:28
Версия документа от: 25.12.2025 15:28
ID: 2741616407fb41a4a68af3c31e300c4a
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:30
Версия документа от: 25.12.2025 15:30
ID: 8b2eedfbd3a5485282a556d377a3ddb7

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, заморожена, Г
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, заморожене, перша категорія
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Категорія: перша
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025

Даты и сроки

Дата публикации 25.12.2025 15:30  
Начало периода приема предложений 25.12.2025 15:30  
Окончание периода приема предложений 30.12.2025 08:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД №23 ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 25496692  
Юридический адрес 21007, Україна, Вінницька область, М. ВІННИЦЯ, ВУЛ. ОЛЕКСАНДРА ДОВЖЕНКА, БУД. 3-А