Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 23.12.2025 18:46. Дата последних изменений - 23.12.2025 18:46

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст без кістки яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589

Идентификатор закупки UA-2025-12-23-019876-a  
ID 7acb36b6343c411680a3ec9958d18710  
Идентификатор плана UA-P-2025-12-23-024154-a  
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Закупівля здійснюється на потребу 2026 р.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 36 "ВЕРБИЧЕНЬКА" ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Ожидаемая стоимость 1`141`123.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
23.12.25
Прием предложений
до 26.12.25
Осталось2 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Описание Розрахунки за поставлений товар проводяться шляхом оплати Замовником після пред’явлення Постачальником рахунка на оплату. До рахунка додаються: накладна. Замовник здійснює оплату за поставлений товар в національній валюті України в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника. Розрахунки за поставлений товар здійснюються проводяться протягом 10 календарних днів з моменту поставки Товару. У разі затримки бюджетного фінансування, Замовник в межах строків відведених для розрахунків за поставлений товар повідомляє про це Постачальника. У такому разі розрахунок здійснюється впродовж 10 робочих днів з моменту отримання Замовником бюджетних асигнувань на здійснення закупівлі.  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 10 Календарные дни  

Спецификация закупки

1)
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 29015, Україна, Хмельницька область, місто Хмельницький, проспект Миру, будинок 86/1.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється на потребу 2026 р.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2000 кілограм
2)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 29015, Україна, Хмельницька область, місто Хмельницький, проспект Миру, будинок 86/1.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється на потребу 2026 р.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2000 кілограм
3)
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 29015, Україна, Хмельницька область, місто Хмельницький, проспект Миру, будинок 86/1.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється на потребу 2026 р.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1300 кілограм
4)
Окіст без кістки яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 29015, Україна, Хмельницька область, місто Хмельницький, проспект Миру, будинок 86/1.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється на потребу 2026 р.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 50 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
ПРОЄКТ ДОГОВОРУ МЯСО 2026 р. ВЕРБИЧЕНЬКА.doc
Загружено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 16:38
Версия документа от: 23.12.2025 16:38
ID: e6e6209686934e7fb454cee963cc2cf0
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 18:45
Версия документа от: 23.12.2025 18:45
ID: f8d45be76f8c4597b3e21376e1b9f029

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Окіст свинний, без кістки, охолоджений,
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: окіст без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Категорія: перша
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: стегно
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Окіст без кістки яловичий, охолоджений,
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Частина: окіст без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 23.12.2025

Даты и сроки

Дата публикации 23.12.2025 18:46  
Начало периода приема предложений 23.12.2025 18:46  
Окончание периода приема предложений 26.12.2025 07:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 36 "ВЕРБИЧЕНЬКА" ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 38989207  
Юридический адрес 29015, Україна, Хмельницька область, Хмельницький, пр.Миру, будинок 86/1