Свинина; Яловичина; Курятина; Курятина; Курятина
| Идентификатор закупки | UA-2025-12-23-010687-a | |
| ID | e2b8393797d74f50b43209199b0657d1 | |
| Идентификатор плана | UA-P-2025-12-23-011798-a |
Свинина
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №12 ЗАГАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
| Ожидаемая стоимость | 412`000.00 Гривна (с НДС) | |
| Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
| Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Условия оплаты согласно договора
| Событие | Поставка товара | |
| Тип оплаты | Постоплата | |
| Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
| Период | 10 Банковские дни |
Спецификация закупки
| 1) |
Свинина
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 88000, Україна, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Мора Йокаі, 9
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Свинина
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 500 кілограм
|
| 2) |
Яловичина
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 88000, Україна, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Мора Йокаі, 9
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Свинина
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 50 кілограм
|
| 3) |
Курятина
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 88000, Україна, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Мора Йокаі, 9
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Свинина
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1200 кілограм
|
| 4) |
Курятина
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 88000, Україна, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Мора Йокаі, 9
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Свинина
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 100 кілограм
|
| 5) |
Курятина
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 88000, Україна, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Мора Йокаі, 9
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Информация по поставке партиями: Свинина
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 50 кілограм
|
Тендерная документация
![]() |
Проект договора
роб Проєкт договору МЯСО 2026.docx
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 13:26
Версия документа от: 23.12.2025 13:26
ID: 8181fb8c68c44d33b2c85a6659ed64c9
|
![]() |
Уведомление о закупке
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 13:27
Версия документа от: 23.12.2025 13:27
ID: d1538fb1d0714d63be4d1fff9d976644
|
?:tender item config
▼Oписание критериев
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Категорія: перша
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Термічний стан: охолоджене
Частина: кури-тушки
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Термічний стан: охолоджене
Частина: четвертина задня
|
Даты и сроки
| Дата публикации | 23.12.2025 13:27 | |
| Начало периода приема предложений | 23.12.2025 13:27 | |
| Окончание периода приема предложений | 26.12.2025 00:00 | |
| Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №12 ЗАГАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
| Код в ЕГРПОУ / ИНН | 35771764 |
| Юридический адрес | 88000, Україна, Закарпатська область, м. Ужгород, вул. Мора Йокаі, буд. 9 |
Реестр предложений
Квалификация участников
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
