Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 03.12.2024 14:26. Дата последних изменений - 11.12.2024 13:54

Йогурт питний 1%, фруктово-ягідний наповнювач; Кефір 2,5%, фасування 900г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417; Ряжанка 4%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4565; Сметана 21%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418

Идентификатор закупки UA-2024-12-03-011502-a  
ID 145e1750f4de4027af87833ff82f9e66  
Идентификатор плана UA-P-2024-12-03-011710-a  
Ожидаемая стоимость
250`540.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Умови постачання товару та оплати 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). 2. Якісні характеристики товару вказані в проекті договору додатку №1. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. 3. Поставка товару дрібними партіями 2-3 рази на тиждень з 9:00 до 14:00, відповідно до заявки замовника (графік поставок та дні завозу товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу) на адресу закладу: Житомирська область, м. Бердичів, пров. Перемоги, 4. Доставка продукції здійснюється в комору «Замовника». 4. Постачальник зобов’язується здійснювати поставку Товару автотранспортом обладнаним для перевезення продуктів харчування, а особи (водій, експедитор) зайняті перевезенням харчових продуктів повинні мати діючу особисту медичну книжку та мають бути забезпечені санітарним одягом, засобами захисту. 5. Завантаження та вивантаження товару у комору закладу здійснюється представниками «Постачальника» у домовлений з «Замовником» час. 6. Строки поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року. 7. Оплата Замовником може здійснюватися із відстрочкою платежу не пізніше ніж протягом 60 (шестидесяти) календарних днів після отримання рахунка та накладної за поставлену продукцію. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за товар здійснюватиметься протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 8. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, товаро-транспортна накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. 9. Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, "Постачальник" повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 1 (одного) робочого дня. 10. Пересилка документів на товар здійснюється за рахунок "Постачальника" в обидві сторони.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради  
Ожидаемая стоимость 250`540.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
03.12.24
Прием предложений
до 06.12.24
Квалификация
с06.12.24
Предложения рассмотрены
с06.12.24
Завершен
11.12.24

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 60 Календарные дни  

Спецификация закупки

1)
Йогурт питний 1%, фруктово-ягідний наповнювач
ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 13300, Україна, Житомирська область, Бердичів, пров. Перемоги, 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Умови постачання товару та оплати 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). 2. Якісні характеристики товару вказані в проекті договору додатку №1. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. 3. Поставка товару дрібними партіями 2-3 рази на тиждень з 9:00 до 14:00, відповідно до заявки замовника (графік поставок та дні завозу товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу) на адресу закладу: Житомирська область, м. Бердичів, пров. Перемоги, 4. Доставка продукції здійснюється в комору «Замовника». 4. Постачальник зобов’язується здійснювати поставку Товару автотранспортом обладнаним для перевезення продуктів харчування, а особи (водій, експедитор) зайняті перевезенням харчових продуктів повинні мати діючу особисту медичну книжку та мають бути забезпечені санітарним одягом, засобами захисту. 5. Завантаження та вивантаження товару у комору закладу здійснюється представниками «Постачальника» у домовлений з «Замовником» час. 6. Строки поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року. 7. Оплата Замовником може здійснюватися із відстрочкою платежу не пізніше ніж протягом 60 (шестидесяти) календарних днів після отримання рахунка та накладної за поставлену продукцію. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за товар здійснюватиметься протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 8. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, товаро-транспортна накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. 9. Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, "Постачальник" повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 1 (одного) робочого дня. 10. Пересилка документів на товар здійснюється за рахунок "Постачальника" в обидві сторони.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1100 кілограм
2)
Кефір 2,5%, фасування 900г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4417
ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 13300, Україна, Житомирська область, Бердичів, пров. Перемоги, 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Умови постачання товару та оплати 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). 2. Якісні характеристики товару вказані в проекті договору додатку №1. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. 3. Поставка товару дрібними партіями 2-3 рази на тиждень з 9:00 до 14:00, відповідно до заявки замовника (графік поставок та дні завозу товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу) на адресу закладу: Житомирська область, м. Бердичів, пров. Перемоги, 4. Доставка продукції здійснюється в комору «Замовника». 4. Постачальник зобов’язується здійснювати поставку Товару автотранспортом обладнаним для перевезення продуктів харчування, а особи (водій, експедитор) зайняті перевезенням харчових продуктів повинні мати діючу особисту медичну книжку та мають бути забезпечені санітарним одягом, засобами захисту. 5. Завантаження та вивантаження товару у комору закладу здійснюється представниками «Постачальника» у домовлений з «Замовником» час. 6. Строки поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року. 7. Оплата Замовником може здійснюватися із відстрочкою платежу не пізніше ніж протягом 60 (шестидесяти) календарних днів після отримання рахунка та накладної за поставлену продукцію. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за товар здійснюватиметься протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 8. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, товаро-транспортна накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. 9. Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, "Постачальник" повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 1 (одного) робочого дня. 10. Пересилка документів на товар здійснюється за рахунок "Постачальника" в обидві сторони.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1100 кілограм
3)
Ряжанка 4%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4565
ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 13300, Україна, Житомирська область, Бердичів, пров. Перемоги, 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Умови постачання товару та оплати 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). 2. Якісні характеристики товару вказані в проекті договору додатку №1. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. 3. Поставка товару дрібними партіями 2-3 рази на тиждень з 9:00 до 14:00, відповідно до заявки замовника (графік поставок та дні завозу товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу) на адресу закладу: Житомирська область, м. Бердичів, пров. Перемоги, 4. Доставка продукції здійснюється в комору «Замовника». 4. Постачальник зобов’язується здійснювати поставку Товару автотранспортом обладнаним для перевезення продуктів харчування, а особи (водій, експедитор) зайняті перевезенням харчових продуктів повинні мати діючу особисту медичну книжку та мають бути забезпечені санітарним одягом, засобами захисту. 5. Завантаження та вивантаження товару у комору закладу здійснюється представниками «Постачальника» у домовлений з «Замовником» час. 6. Строки поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року. 7. Оплата Замовником може здійснюватися із відстрочкою платежу не пізніше ніж протягом 60 (шестидесяти) календарних днів після отримання рахунка та накладної за поставлену продукцію. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за товар здійснюватиметься протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 8. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, товаро-транспортна накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. 9. Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, "Постачальник" повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 1 (одного) робочого дня. 10. Пересилка документів на товар здійснюється за рахунок "Постачальника" в обидві сторони.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1100 кілограм
4)
Сметана 21%, фасування 400г, плівка поліетиленова, ДСТУ 4418
ДК 021:2015: 15550000-8 - Молочні продукти різні
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 13300, Україна, Житомирська область, Бердичів, пров. Перемоги, 4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Умови постачання товару та оплати 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). 2. Якісні характеристики товару вказані в проекті договору додатку №1. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. 3. Поставка товару дрібними партіями 2-3 рази на тиждень з 9:00 до 14:00, відповідно до заявки замовника (графік поставок та дні завозу товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу) на адресу закладу: Житомирська область, м. Бердичів, пров. Перемоги, 4. Доставка продукції здійснюється в комору «Замовника». 4. Постачальник зобов’язується здійснювати поставку Товару автотранспортом обладнаним для перевезення продуктів харчування, а особи (водій, експедитор) зайняті перевезенням харчових продуктів повинні мати діючу особисту медичну книжку та мають бути забезпечені санітарним одягом, засобами захисту. 5. Завантаження та вивантаження товару у комору закладу здійснюється представниками «Постачальника» у домовлений з «Замовником» час. 6. Строки поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року. 7. Оплата Замовником може здійснюватися із відстрочкою платежу не пізніше ніж протягом 60 (шестидесяти) календарних днів після отримання рахунка та накладної за поставлену продукцію. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за товар здійснюватиметься протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 8. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, товаро-транспортна накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. 9. Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, "Постачальник" повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 1 (одного) робочого дня. 10. Пересилка документів на товар здійснюється за рахунок "Постачальника" в обидві сторони.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 300 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
Проект договору ЗПП мол прод.doc
Загружено в ЦБД Prozorro: 03.12.2024 14:14
Версия документа от: 03.12.2024 14:14
ID: 9cd1d5a0de144fbda363af5485241f44
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 03.12.2024 14:26
Версия документа от: 03.12.2024 14:26
ID: 33eb68a7d07d40f4974148aa311a51be

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Йогурт питний 1%, фруктово-ягідний напов
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Масова частка жиру Ожидаемое значение: 1 відсоток
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Наповнювач: фруктовий, ягідний
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Кефір 2,5%, фасування 900г, плівка поліе
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Масова частка жиру Ожидаемое значение: 2.5 відсоток
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Упаковка: плівка поліетиленова
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Маса нетто Ожидаемое значение: 900 грам
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Відповідність ДСТУ 4417 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Ряжанка 4%, фасування 400г, плівка поліе
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Масова частка жиру ?:tender criteria requirement min_maxValue: 4 - 4 відсоток
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Упаковка: плівка поліетиленова
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 400 - 400 грам
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Відповідність ДСТУ 4565 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Сметана 21%, фасування 400г, плівка полі
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Упаковка: плівка поліетиленова
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Масова частка жиру ?:tender criteria requirement min_maxValue: 21 - 21 відсоток
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 400 - 400 грам
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024
Відповідність ДСТУ 4418 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 03.12.2024

Даты и сроки

Дата публикации 03.12.2024 14:26  
Начало периода приема предложений 03.12.2024 14:26  
Окончание периода приема предложений 06.12.2024 07:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 03188458  
Юридический адрес 13300, Україна, Житомирська область, Бердичів, пров. Перемоги, 4  

Реестр предложений

Дата и время раскрытия 06.12.2024 07:00
Участник
Начальное предложение
Ценовое предложение
Документы
1
250`500.00
Гривна с НДС

Квалификация участников

Участник
Ценовое предложение
Статус
Документы
1
250`500.00
Гривна с НДС

Йогурт питний МОЛОЧАР персик, 1%, 400 г

0.00 без НДС

Кефір ГАЛИЧАНСЬКИЙ 2,5%, 900г, плівка поліетиленова

0.00 без НДС

Ряжанка ГАЛИЧАНСЬКА 4%, 400 г

0.00 без НДС

Сметана УКРАЇНСЬКА 21%, 400г, плівка поліетиленова

0.00 без НДС
Победитель
06.12.2024 09:50

Сообщение о намерении заключить договор

Участник
Окончательное предложение
Дата и время публикации
ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ МАРТИНЕНКО О. С.
Код ЕГРПОУ:2746700274
250`500.00
Гривна с НДС
06.12.2024
09:50

Заключенные договоры

Номер договора
227
Дата подписания
11.12.2024
Дата начала действия
11.12.2024
Дата завершения действия
31.12.2024
Цена договора
250`500.00 Гривна с НДС
?:tender contract amountNet
208`750.00 Гривна