М'ясо свинини заморожене
| Идентификатор закупки | UA-2024-11-14-005118-a | |
| ID | c554917f93604db58356a45f8c73dff9 | |
| Идентификатор плана | UA-P-2024-11-14-001750-a |
1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Корейка свинна заморожена • М’якоть овально-подовженої форми. • Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм. • Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків. • Відповідного кольору для даного виду м'яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Шия свинна заморожена • М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вирізка свинна заморожена • Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. • Колір від світло червоного до червоного. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Підчеревина свинна заморожена • Частина грудочеревної туші від якої відділені ребра з прилягаючою до них шаруватою структурою зі шкіркою – м`язові тканини чергуються з салом. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 20-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 27.12.2024 року.
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» | |
| Ожидаемая стоимость | 1`006`692.50 Гривна (без НДС) | |
| Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
| Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Условия оплаты согласно договора
| Событие | Другое событие | |
| Описание | ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. | |
| Тип оплаты | Постоплата | |
| Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
| Период | 45 Календарные дни |
Спецификация закупки
| 1) |
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 13.12.2024
Информация по поставке партиями: 1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ.
2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи:
- заповнений проект договору,
- заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору.
3. Інформація про товар та вимоги до нього:
Корейка свинна заморожена
• М’якоть овально-подовженої форми.
• Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм.
• Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків.
• Відповідного кольору для даного виду м'яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Шия свинна заморожена
• М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Вирізка свинна заморожена
• Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок.
• Колір від світло червоного до червоного.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Підчеревина свинна заморожена
• Частина грудочеревної туші від якої відділені ребра з прилягаючою до них шаруватою структурою зі шкіркою – м`язові тканини чергуються з салом.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997
4. Необхідний строк поставки товарів:
Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 20-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки.
5. Місце та умови поставки:
Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації.
6. Умови розрахунку:
ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
7. Термін дії договору до 27.12.2024 року.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2000 кілограм
|
| 2) |
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 13.12.2024
Информация по поставке партиями: 1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ.
2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи:
- заповнений проект договору,
- заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору.
3. Інформація про товар та вимоги до нього:
Корейка свинна заморожена
• М’якоть овально-подовженої форми.
• Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм.
• Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків.
• Відповідного кольору для даного виду м'яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Шия свинна заморожена
• М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Вирізка свинна заморожена
• Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок.
• Колір від світло червоного до червоного.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Підчеревина свинна заморожена
• Частина грудочеревної туші від якої відділені ребра з прилягаючою до них шаруватою структурою зі шкіркою – м`язові тканини чергуються з салом.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997
4. Необхідний строк поставки товарів:
Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 20-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки.
5. Місце та умови поставки:
Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації.
6. Умови розрахунку:
ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
7. Термін дії договору до 27.12.2024 року.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 2000 кілограм
|
| 3) |
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 13.12.2024
Информация по поставке партиями: 1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ.
2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи:
- заповнений проект договору,
- заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору.
3. Інформація про товар та вимоги до нього:
Корейка свинна заморожена
• М’якоть овально-подовженої форми.
• Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм.
• Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків.
• Відповідного кольору для даного виду м'яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Шия свинна заморожена
• М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Вирізка свинна заморожена
• Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок.
• Колір від світло червоного до червоного.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Підчеревина свинна заморожена
• Частина грудочеревної туші від якої відділені ребра з прилягаючою до них шаруватою структурою зі шкіркою – м`язові тканини чергуються з салом.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997
4. Необхідний строк поставки товарів:
Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 20-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки.
5. Місце та умови поставки:
Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації.
6. Умови розрахунку:
ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
7. Термін дії договору до 27.12.2024 року.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1750 кілограм
|
| 4) |
Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 13.12.2024
Информация по поставке партиями: 1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ.
2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи:
- заповнений проект договору,
- заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору.
3. Інформація про товар та вимоги до нього:
Корейка свинна заморожена
• М’якоть овально-подовженої форми.
• Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм.
• Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків.
• Відповідного кольору для даного виду м'яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Шия свинна заморожена
• М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Вирізка свинна заморожена
• Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок.
• Колір від світло червоного до червоного.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
• Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997.
Підчеревина свинна заморожена
• Частина грудочеревної туші від якої відділені ребра з прилягаючою до них шаруватою структурою зі шкіркою – м`язові тканини чергуються з салом.
• Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста.
• Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %.
• Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів.
• Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування.
• Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС.
• Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів.
• Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами.
• На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку.
• Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі.
Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997
4. Необхідний строк поставки товарів:
Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 20-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки.
5. Місце та умови поставки:
Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації.
6. Умови розрахунку:
ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ
Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної.
7. Термін дії договору до 27.12.2024 року.
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 100 кілограм
|
Тендерная документация
![]() |
Проект договора
Проєкт договору.doc
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 14.11.2024 11:23
Версия документа от: 14.11.2024 11:23
ID: 17a4c581360544e79af5cb37ad708032
|
![]() |
Уведомление о закупке
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 14.11.2024 11:24
Версия документа от: 14.11.2024 11:24
ID: d064cb59da5f48829bcbc5d44877ee60
|
?:tender item config
▼Oписание критериев
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Частина: корейка без кістки
Термічний стан: заморожене
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Частина: ошийок
Термічний стан: заморожене
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Частина: вирізка
Термічний стан: заморожене
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Частина: підчеревина
Термічний стан: заморожене
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
|
Даты и сроки
| Дата публикации | 14.11.2024 11:24 | |
| Начало периода приема предложений | 14.11.2024 11:24 | |
| Окончание периода приема предложений | 19.11.2024 12:00 | |
| Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» |
| Код в ЕГРПОУ / ИНН | 05425046 |
| Юридический адрес | Україна |
Реестр предложений
Квалификация участников
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Підчеревина свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
