Процедура закупки объявлена 17.05.2018 16:55. Дата последних изменений - 04.06.2018 09:55
М’ясо CPV - 15110000-2 -
| Идентификатор закупки | UA-2018-05-17-002358-a | |
| ID | 6e9c9d1645764b10a535597258f91ecb |
Ожидаемая стоимость
192`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Каре ягняче (з реберною кісткою до 7 см, охолоджене) порційне у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання (імпорт Н.Зел) 10 Ягнятина 1 сорт (шашличне) порційне у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання (імпорт Н.Зел) 10 Вирізка свина ( охолоджена, вага не більше 0,300 кг. зачищена від плівки, порційна) у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 130 М`ясо свине котлетне ( 80/20) у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 700 Свинина ошеєк ( шматки мяса вагою до 2 кг, охолоджений, зачищений без кістки) у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 10 Ребро свинини ( охолоджене, зачищене від плівки, без сала) у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 20 Сало з проріззю солоне, охолоджене, з шкірою , товщиною до 8 см у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання Сало офіцерське (з проріз'ю) 50 Сало з проріззю мало солоне, охолоджене, з шкірою , товщиною до 4 см у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку Сало домашнє товсте 20 Сало шпик охолоджене, з шкірою , товщиною до 4 см у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку 10 Свинина задня частина ( вага до 8 кг, зачищений, без кістки, без шкіри, охолоджений) у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 5 Свинина окорок на кості (охол. без шкіри, зачищений ) у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 50 Черева свинна (м.пог) 500 Свинина корейка ( з реберною кісткою до 7 см, охолоджений, цілий) у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 50 Свинина корейка без кістки (биток), зачищена, охолоджена, порційна у вакуумній упаковці у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 100 Грудинка свина охолоджена у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 80 Підчеревина свина охолоджена, з обпаленою шкірою , слабосолона у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 30 Свинина лопатка охолоджена, без кістки у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 5 Свинина голяшка (рулька) охолоджена у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 50 Печінка яловича у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 50 Язик яловичий у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 100 Порося молочне, 4-6 кг, у вакуумній упаковці з маркеруванням дати виготовлення та строку придатності при умовах зберігання 15
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Державне підприємство "Готельний комплекс "Київ" Управління справами Апарату Верховної Ради України" | |
| Ожидаемая стоимость | 192`000.00 Гривна (с НДС) | |
| Минимальный шаг снижения цены | 1`920.00 Гривна | |
| Процедура закупки | Упращенные/Допороговые закупки | |
| Метод оценки тендерных предложений участников | Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением |
Закупка объявлена
17.05.18
Период уточнений
до 23.05.18
Прием предложений
до 25.05.18
Квалификация
с25.05.18
Предложения рассмотрены
с25.05.18
Завершен
04.06.18