Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 15.08.2022 17:47. Дата последних изменений - 01.12.2022 16:34

Овочі:капуста свіжа білокачанна, буряк столовий свіжий, морква столова свіжа, цибуля ріпчаста, часник, баклажан, перець солодкий, кріп, петрушка -

Идентификатор закупки UA-2022-08-15-009437-a  
ID aea35a643d3a467485cc5a18ea7d3ef6  
Идентификатор плана UA-P-2022-08-15-006477-b  
Ожидаемая стоимость
2`550`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Ожидаемая стоимость 2`550`000.00 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 12`750.00 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
15.08.22
Период уточнений
до 22.08.22
Период обжалования
до 28.08.22
Прием предложений
до 01.09.22
Аукцион
02.09.22
Квалификация
с02.09.22
Предложения рассмотрены
с15.11.22
Завершен
01.12.22
19.08.2022, 12:07. ID: UA-2022-08-15-009437-a.a1
Требование (Жалоба)
Вимога
Відповідно до тендерної документації Замовником передбачено надання учасниками торгів сканованого оригіналу або засвідченої копії документа експлуатаційного дозволу, який виданий оператором ринку згідно з вимогами частини 1 статті 23 закону № 771. Однак, відповідно до ч. 1 ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» експлуатаційний дозвіл отримують оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Як слідує з тендерної документації, предметом закупівлі є харчові продукти рослинного походження, а саме: овочі. Беручи до уваги зазначене та те, що згідно з ч. 2 ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» обов’язок отримання експлуатаційного дозволу не поширюється в частині відповідної діяльності на операторів ринку, які здійснюють виробництво та/або зберігання харчових продуктів, інгредієнтами яких є виключно продукти рослинного походження, просимо Замовника внести відповідні зміни до тендерної документації, виключивши з тендерної документації вимогу про надання учасниками даних торгів сканованого оригіналу або засвідченої копії документа експлуатаційного дозволу.
Доброго дня, шановний Учаснику. Дякую за питання. В тендерну документацію будуть внесені зміни.
Ответ заказчика: 19.08.2022 14:24
Типы ответа: Удовлетворено
Выполнена заказчиком
19.08.2022, 15:10. ID: UA-2022-08-15-009437-a.a2
Требование (Жалоба)
Уточнення до тендерної документації
Шановний Замовник, дякую за надання відповідей на поставлені запитання. Слідуючи з Ваших відповідей у розділі «Питання», прошу Вас внести відповідні зміни до Додатку №2 тендерної документації в частині зазначення точно переліку документів, які необхідно надавати учасникам на підтвердження дотримання температурних стандартів учасником при перевезені товару та дезінфекції транспортних засобів.
Доброго дня, шановний Учаснику. Дякую за питання. В тендерну документацію будуть внесені зміни.
Ответ заказчика: 19.08.2022 15:48
Типы ответа: Удовлетворено
Выполнена заказчиком