Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
 

XXI міжнародна виставка elcomUkraine 2017 Енергетика. Електротехніка. Енергоефективність.

11-14 квітня 2017 р., Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»

Наступного тижня у Києві стартує Міжнародна виставка elcomUkraine 2017

 

Прес-анонс

11-14 квітня 2017 ру Києві відбудеться XXI міжнародна виставка еlcomUkraine 2017 – найбільш масштабна подія у сфері енергетики, електротехніки, промислової автоматизації та світлотехніки в Україні. Виставка є ефективним бізнес-майданчиком, який щорічно збирає тисячі фахівців з даних галузей для знайомства з новинками та встановлення нових контактів.

Цього року у виставці беруть участь близько 250 учасників з 11 країн світу, що на 25% більше, ніж минулого року. При цьому, 11% експонентів беруть участь у виставці вперше. Це підтверджує появу позитивної тенденції подальшого розвитку ринку.

Традиційно, у рамках виставки організовані тематичні та спеціальні виставкові експозиції: Електротехніка, Системи енергозабезпечення і електропостачання, Кабельно-провідникова продукція, Світлотехніка, а також EIA:електроніка та промислова автоматизаціяGREEN EXPO/альтернативна електроенергетика,ТЕХНОПРИВІД.

Під час виставки на стендах будуть представлені новинки у всіх галузях енергетики та електротехніки, включно із альтернативною енергетикою – як окремі продукти, так і комплексні рішення. Також у програмі виставки відбудуться семінари і конференції з актуальних галузевих тем.

Цільова аудиторія виставки – керівники підприємств і підрозділів, керівники компаній та промислових підприємств, технічні спеціалісти, електрики, електротехніки, інженери-енергетики, інженери-конструктори, інженери з промислової автоматизації, спеціалісти із закупівлі, та ін. За прогнозами організаторів, кількість відвідувачівelcomUkraine 2017 цього року складе 8-10 тис. чоловік.

Чекаємо вас на виставці elcomUkraine з 11 по 14 квітня 2017 року!

Безкоштовне запрошення можна отримати після реєстрації на сайті: http://my.euroindex.ua/?pid=55

 

квітня 2017 р.

Розділи виставки та програма заходів - на сайті http://www.elcom.ua/?pid=0

Виставка elcomUkraine 2017 відбудеться 11-14 квітня 2017 р., за адресою – Київ, Виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (павільйон № 3), вул.Салютна, 2 (м. «Нивки»).

Виставка працює з 10 до 18:00 (14 квітня – з 10 до 15:00).

 

Інформаційна довідка. Міжнародна виставка elcomUkraine відбувається щорічно у Києві. Організатори – компанія Euroindex(Україна) і Fairtrade (Німеччина). Провідні світові бренди щороку обирають виставку elcomUkraine для виведення на ринок нових продуктів і рішень. Кожного року в рамках виставки проходить понад 15 заходів та презентацій, які відвідують спеціалісти галузі, керівники компаній, підприємств, торгівельних організацій.

За додатковою інформацією звертайтесь: +38 (044) 461-93-01, nosach@eindex.kiev.ua

.