Процедура закупівлі оголошена 14.01.2021 01:57. Дата останніх змін - 19.02.2021 12:35
Масло солоковершкове (код ДК 021:2015 - 15530000-2) -
Ідентифікатор закупівлі | UA-2021-01-14-000008-b | |
ID | fcddaff00443477aabf31709c4ac61c8 |
Очікувана вартість закупівлі
335`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТРЕТЯ ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ" | |
Очікувана вартість закупівлі | 335`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
Розмір мінімального кроку пониження ціни | 6`700.00 Гривня | |
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції | 10`000.00 Гривня | |
Процедура закупівлі | Відкриті торги | |
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників | Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією | |
Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
14.01.21
Період уточнень
до 23.01.21
Період оскаржень
до 29.01.21
Подання пропозицій
до 02.02.21
Аукціон
02.02.21
Кваліфікація переможця
з 02.02.21
Пропозиції розглянуті
з 05.02.21
Завершена
19.02.21
20.01.2021, 20:34. ID: UA-2021-01-14-000008-b.b1
Вимога (Скарга)
Усунення дискримінаційних вимог
Продукція , яку планується придбати Замовником у рамках цього тендеру – « Масло солодковершкове 72,5 % жирності. ДСТУ» (Згідно Дод 1 до ТД).
Згідно ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" масло солодковершкове класифікується залежно від масової частки жиру. Наприклад «Масло солодковершкове «Селянське» - 72,5-79,9 % масової частки жиру.
Вимога про « Масло солодковершкове 72,5 % жирності. ДСТУ» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника»
Вимагаємо внести зміни до додатку 1 тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі та викласти його в такій редакції -« Масло солодковершкове не нижче 72,5 % жирності Згідно ДСТУ 4399:2005 "
Також , Вимагаємо внести ясність по розміру фасовки .
Згідно ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" масло солодковершкове класифікується залежно від масової частки жиру. Наприклад «Масло солодковершкове «Селянське» - 72,5-79,9 % масової частки жиру.
Вимога про « Масло солодковершкове 72,5 % жирності. ДСТУ» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника»
Вимагаємо внести зміни до додатку 1 тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі та викласти його в такій редакції -« Масло солодковершкове не нижче 72,5 % жирності Згідно ДСТУ 4399:2005 "
Також , Вимагаємо внести ясність по розміру фасовки .
До тендерної документації будуть внесені зміни
Відповідь замовника: 25.01.2021 20:14
Тип відповіді: Задоволено
Виконана замовником