Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 13.01.2021 21:56. Дата останніх змін - 29.01.2021 10:09

Масло вершкове -

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-01-13-006600-a  
ID 5b83c74de3f446a1a9dc7cbfe412bbb0  
Очікувана вартість закупівлі
102`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника РІВНЯНСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІ СТУПЕНІВ НОВОУКРАЇНСЬКОГО РАЙОНУ  
Очікувана вартість закупівлі 102`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 510.00 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Метод обрання процедури закупівлі Спрощена закупівля  
Закупівля оголошена
13.01.21
Період уточнень
до 19.01.21
Подання пропозицій
до 22.01.21
Аукціон
22.01.21
Кваліфікація переможця
з 22.01.21
Пропозиції розглянуті
з 25.01.21
Завершена
29.01.21
14.01.2021, 09:28
щодо потужностей
Загальне запитання щодо оголошення
Відповідно до вимог процедури закупівлі вимагається надання сканкопії рішення про державну реєстрацію потужності складського приміщення постачальника та рішення про державну реєстрацію потужності автотранспортного засобу, яким буде постачатися продукція;
Відповідно до ЗУ "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та Стаття 23. Експлуатаційний дозвіл

1. Експлуатаційний дозвіл отримують оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження.
Просимо внести зміни щодо надання експлуатаційного дозволу на складське приміщення
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 15.01.2021, 13:07)
Відповідно до закону України "Основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" реєстрація потужностей складських приміщень, автомобілів, що постачають харчові продукти є необхідною, незалежно від того, які продукти постачаються: рослинного походження чи тваринного.