Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 21.10.2019 19:05. Дата останніх змін - 26.11.2019 10:11

Електричні побутові прилади -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-10-21-003857-b  
ID 2699705852bf449996ece20ea2cd0b58  
Очікувана вартість закупівлі
320`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ВИЩА РАДА ПРАВОСУДДЯ  
Очікувана вартість закупівлі 320`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 3`200.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
21.10.19
Період уточнень
до 27.10.19
Період оскаржень
до 02.11.19
Подання пропозицій
до 06.11.19
Аукціон
07.11.19
Кваліфікація переможця
з 07.11.19
Пропозиції розглянуті
з 14.11.19
Завершена
26.11.19
22.10.2019, 09:38
Про аналоги, еквіваленти предмета закупівлі та участі ФОП
Загальне запитання щодо оголошення
- Чи допускаєте Ви на торги товари, торгові марки або моделі яких відрізняються від торгових марок або моделей, вказаних Вами в тендерній документації?
- Просимо Замовника зобов'язати всіх учасників закупівлі вказувати конкретну торгову марку чи модель запропонованого товару в своїх цінових пропозиціях, щоб всі зацікавлені сторони мали змогу точно ідентифікувати його і пересвідчитися, що запропонований товар відповідає вимогам Замовника. Така вимога забезпечить дотримання всіма учасниками закупівель ПРИНЦИПУ ВІДКРИТОСТІ ТА ПРОЗОРОСТІ НА ВСІХ СТАДІЯХ ЗАКУПІВЕЛЬ», закріпленого статтею 3 ЗУ "Про публічні закупівлі";
- Чи допускаєте Ви до участі в закупівлі фізичних осіб-підприємців неплатників ПДВ? Якщо допускаєте, то як будете оцінювати пропозицію ФО-П неплатника ПДВ: розглядатимете його ціну як остаточну чи додаватимете до його ціни суму ПДВ 20%, чи будете порівнювати ціни всіх учасників без врахування ПДВ?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 22.10.2019, 10:49)
1. У пункті 6 розділу ІІІ «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції» Тендерної документації на закупівлю «Електричні побутові прилади» код ДК 021:2015 – 39710000-2 (кондиціонери) (далі – Тендерна документація) зазначено: «Будь-яке посилання в цій документації на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника мається на увазі «або еквівалент». 2. Додатком 2 до тендерної документації передбачено що: «Товар, що є предметом закупівлі, має бути новим, таким, що не був у використанні, за технічними, якісними та кількісними характеристиками повинен відповідати нижченаведеним технічним вимогам (або еквівалент). Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції порівняльну таблицю відповідності запропонованого ним товару технічним вимогам Замовника. Для перевірки характеристик запропонованого товару технічним вимогам Замовника, Учасником обов’язково зазначається в порівняльній таблиці інформація про найменування виробника запропонованого товару, країну походження, точне маркування моделі, технічні та якісні характеристики запропонованого товару, гарантійний строк експлуатації кожної позиції товару, а також іншу інформацію, яка на думку Учасника, стосується предмета закупівлі, що пропонується до постачання.». 3. У пункті 5 розділу І Тендерної документації зазначено: «Вітчизняні та іноземні учасники всіх форм власності та організаційно-правових форм беруть участь у процедурах закупівель на рівних умовах.». У пункті 2 розділу V Тендерної документації зазначено: «Учасник визначає ціни на товари, які він пропонує поставити, на умовах DDP – Інкотермс у редакції 2010 року, з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також усіх видів послуг, включаючи витрати на транспортування, страхування, з урахуванням вартості вантажних робіт у місцях завантаження, розвантаження та складанням товару. Загальна ціна пропозиції відкритих торгів та всі інші ціни повинні бути чітко та остаточно визначені учасниками без будь-яких посилань, обмежень або застережень, та за будь-яких обставин не підлягає зміні або коригуванню, у тому числі шляхом знижок/надбавок. Учасник відповідає за одержання будь-яких та всіх необхідних документів, дозволів, ліцензій (у тому числі експортних та імпортних), сертифікатів та самостійно несе всі витрати на отримання таких документів, дозволів, ліцензій, сертифікатів. ПДВ нараховується у випадках, передбачених законодавством України. Ціна пропозиції – це загальна ціна товару, який пропонується до постачання. До ціни пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю. Витрати учасника, пов’язані з підготовкою та поданням тендерної пропозиції, не відшкодовуються Замовником (в тому числі у разі відміни торгів чи визнанні торгів такими, що не відбулися). Зазначені витрати сплачуються учасником.»
24.10.2019, 15:06
Низькотемпературні комплекти
Загальне запитання щодо оголошення
Доброго дня.
Чи Ви впевнені в необхідності оснащення кондиціонерів низькотемпературними комплектами, адже за умовами тендеру, кондиціонери мають бути інверторного типу, одже не потребують НТК для роботи в режимі "Обігрів" в холодний період року. НТК використовуються при необхідності охолоджувати приміщення в зимовий період (наприклад в приміщеннях серверних). В такому разі використовуються кондиціонери on/off, які оснащуються НТК.
Уточніть будь-ласка, чи є необхадність в охолодженні в зимній період? Якщо такої необхадності немає, чи можливо подати комерційну пропозицію без НТК?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 25.10.2019, 15:06)
Тендерним комітетом прийнято рішення про внесення змін до тендерної документації, зміни будуть оприлюднені 25.10.149.
Дякуємо.