Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 24.04.2023 15:44. Дата останніх змін - 25.06.2023 00:03

Капітальний ремонт покрівлі з утепленням Комунальної установи Сумська гімназія №1 м. Суми Сумської області, за адресою вул. Засумська, буд. 3, м. Суми, Сумської області -

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-04-24-008606-a  
ID b24b6f32551e495f9a137ebb616ee77f  
Загальна очікувана вартість закупівлі
4`811`584.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Капітальний ремонт покрівлі з утепленням Комунальної установи Сумська гімназія №1 м. Суми Сумської області, за адресою вул. Засумська, буд. 3, м. Суми, Сумської області (код ДК 021:2015 - 45260000-7 Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи). Процедура закупівлі – відкриті торги, з урахуванням особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі - особливості), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178. Вартість робіт визначається з урахуванням наказу Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» та Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва»

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КУ Комунальна установа Сумська гімназія №1  
Загальна очікувана вартість закупівлі 4`811`584.00 Гривня (з ПДВ)  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 24`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги з особливостями  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
24.04.23
Період уточнень
до 29.04.23
Період оскаржень
до 29.04.23
Подання пропозицій
до 02.05.23
Кваліфікація переможця
з 02.05.23
Торги відмінено
25.06.23
25.04.2023, 09:27
Аналогічнний договір
Загальне запитання щодо оголошення
Чи буде вважатися аналогічним договір на капітальний ремонт будівлі, якщо в складі робіт будуть роботи по покрівлі?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 25.04.2023, 10:05)
Тендерною документацією передбачено, що документальним підтвердженням досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом закупівлі договору (договорів) є надання учасниками:
- Копії аналогічного договору із попереднім Замовником про виконання капітального ремонту покрівельних робіт з позитивним відгуком про успішне виконання робіт.
При цьому сама назва аналогічного Договору може не включати словосполучення щодо виконання покрівельних робіт, проте в складі пропозиції учасник повинен зазначити де саме в Договорі, який претендує на статус аналогічного або в додатках до нього, визначено, що складовою частиною капітального ремонту є покрівельні роботи. Вказане є необхідним для встановлення досвіду учасника виконувати роботи на висоті при ремонті покрівлі, що відповідає потребі даної закупівлі
27.04.2023, 12:04
Дозвіл відповідності МТБ вимогам законодавства з питань охорони праці
Загальне запитання щодо оголошення
Яка необхідність в наявності дозволу (декларації) відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці зареєстрованої уповноваженим органом та виданий на ім’я Учасника на виконання робіт підвищеної небезпеки зі:
- вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів;
- монтаж, демонтаж, та капітальний ремонт будинків, споруд, а також відновлення та зміцнення їх аварійних частин;
- роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 м;
- зварювальні, газопум’яні, а також наплавочні і паяльні роботи, що виконуються із застосуванням відкритого полум’я;
- верхолазні роботи та промисловий альпінізм?
Якщо клас наслідків (відповідальності) об’єкту – СС1.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 28.04.2023, 10:43)
Шановний учаснику! Питаннями віднесення об’єкту до відповідного класу наслідків та питання щодо необхідності отримання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності регулюється Законом України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності. В той час отримання дозволів та декларацій на роботи підвищеної небезпеки регулюється постановою КМУ від 3 лютого 2021 року №77. Отримання суб’єктом господарювання ліцензії на ведення будь-якого виду господарської діяльності жодним чином не звільняє його від обов’язку оформлення в установленому законом порядку дозвільних документів на роботи підвищеної небезпеки у разі залучення працівників до таких видів робіт. В той час жодним нормативно-правовим актом не визначено, що клас наслідків (відповідальності) об’єкту визначає наявність чи відсутність робіт підвищеної небезпеки на такому об’єкті, які мають виконувати працівники. Більше того, далеко не завжди роботи підвищеної небезпеки виконуються саме на об’єктах будівництва, як наприклад водолазні роботи чи виробництво піротехнічних виробів. Згідно чинного законодавства України ліцензування господарської діяльності та дозволи/декларації на роботи підвищеної небезпеки це абсолютно різні поняття, які не залежать одна від одної. Таким чином, вимоги Замовника є законним та обґрунтованими.
27.04.2023, 13:07
Дискримінація учасників
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовнику, Незрозуміло навіщо Ви внесли зміни, які є дискримінаційними і обмежують коло Учасників? Постає питання, у Вас є вже визначений ПІДРЯДНИК!
Навіщо на цьому об'єкті верхолазні роботи і промисловий альпінізм?
Внесіть відповідні зміни
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 28.04.2023, 10:43)
Шановний Замовнику! У відповідності до роз’яснень територіальних органів Держпраці роботи верхолазні – це роботи, що виконуються безпосередньо з елементів конструкцій, обладнання або з монтажних пристосувань, тимчасових драбин, трапів, установлених на конструкціях, робочих платформ підйомників і механізмів на висоті 5 м і більше від поверхні ґрунту. В додатку 1 до ТД передбачені роботи які мають виконуватись з обкладання/механізмів/підйомників, зокрема з підіймачів щоглових будівельних, кранів, тощо. Висота будівлі Комунальної установи Сумська гімназія №1 м. Суми складає більше 5 метрів від поверхні ґрунту. Таким чином, вимоги Замовника є законним та обґрунтованими.