Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 23.06.2022 14:19. Дата останніх змін - 08.08.2022 10:14

«Коригування проектної документації по об'єкту: «Реконструкція периметральної огорожі НПС «Жулин», Львівська область, Стрийський район, с. Жулин (коригування)», (код 71320000-7 за ДК 021:2015, Послуги з інженерного проектування) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2022-06-23-004595-a  
ID feec0fa1d50041bfabcf5631469e978b  
Очікувана вартість закупівлі
334`075.93 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРТРАНСНАФТА"  
Очікувана вартість закупівлі 334`075.93 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 3`340.76 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
23.06.22
Період уточнень
до 01.07.22
Подання пропозицій
до 08.07.22
Аукціон
11.07.22
Кваліфікація переможця
з 11.07.22
Пропозиції розглянуті
з 28.07.22
Завершена
08.08.22
24.06.2022, 11:26
Уточнення вимог
Загальне запитання щодо оголошення
Відповідно до Додатку 3 п 1.2. Оголошення визначено вимогу до учасників, щодо наявності: Програмного забезпечення для проектування та креслення – «Autodesk AutoCAD» та - Графічного редактору «Adobe Acrobat Reader» - Текстовий редактор «Microsoft Word» формат та необхідність подачі підтвердження у вигляді ліцензії на використання програмами. Разом з тим для проектування та креслення нами використовується програмне забезпечення Digital. Що стосується програм для роботи з pdf та Microsoft Word ми використовуємо безкоштовні редактори, враховуючи це просимо роз'яснити чи відповідатиме наше підприємство визначеній в Оголошені вимозі.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 27.06.2022, 12:11)
Шановний Учасник! На Ваше запитання повідомляємо наступне: підпунктом 11.7 пункту 11 «Завдання на коригування» Додатку №1 «Інформації щодо технічних, якісних та кількісних характеристик предмету закупівлі» та підпунктом 1.2. пункту 1. «Наявність обладнання, матеріально- технічної бази та технологій» таблиці Додатку № 3 «Кваліфікаційні критерії та методика оцінки наданих пропозицій» Оголошення про проведення спрощеної закупівлі зазначено мінімально - необхідний перелік програмних комплексів (програмного забезпечення), які будуть використовуватись при виконанні робіт, де не передбачено застосування програмного забезпечення, відмінного від Autodesk AutoCAD та Microsoft Word.
Для роботи з файлами формату *.pdf може використовуватись безкоштовна версія графічного редактора «Adobe Acrobat Reader».
Відповідно до вимог підпункту 1.3. пункту 1 «Наявність обладнання, матеріально- технічної бази та технологій» Додатку № 3 Кваліфікаційні критерії та методика оцінки наданих пропозицій Оголошення про проведення спрощеної закупівлі «Учасник надає скан-копію (-ї) ліцензії (-й) програмного (-их) комплекс (-ів) (програмного забезпечення), в якому (-их) проводитиметься виконання Робіт або інший аналогічний документ, що підтверджує володіння програмним (-и) комплексом (-ами) (програмним забезпеченням)». Для підтвердження володіння безкоштовним програмним забезпеченням достатньою умовою є ліцензійна угода з кінцевим користувачем.
24.06.2022, 11:32
Уточнення
Загальне запитання щодо оголошення
Оголошення вимагає надання аналогічного договору виконаного "на нафтоперекачувальних станціях чи інших промислових об’єктах підвищеної небезпеки". Нашим підприємство здійснено виконання робіт на об'єкті підвищеної небезпеки але даний об'єкт не є нафтоперекачувальною станцією чи промисловим. Чи відповідатиме наше підприємство даній вимозі в такому разі
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 27.06.2022, 12:11)
Шановний Учасник! На Ваше запитання повідомляємо наступне: відповідно до вимог пункту 3 «Наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного (-их) за предметом закупівлі договору (-ів)» таблиці Додатку № 3 «Кваліфікаційні критерії та методика оцінки наданих пропозицій» Оголошення про проведення спрощеної закупівлі, Учасник повинен володіти успішним досвідом виконання аналогічного (-их) договору (-ів), а саме: виконання робіт з розроблення проектної документації на будівництво або реконструкцію або капітальний ремонт будівель, споруд, проїздів та доріг на нафтоперекачувальних станціях чи інших промислових об’єктах підвищеної небезпеки та надати не менше одного позитивного експертного висновку на проектну документацію по аналогічних роботах».
Не володіючи інформацією щодо предмету договору та складу робіт за договором, який Учасник планує долучити до своєї цінової пропозиції як документальне підтвердження досвіду виконання аналогічного (-их) за предметом закупівлі договору (-ів), Замовник не може надати оцінку щодо відповідності зазначеного кваліфікаційного критерію встановленим вимогам закупівлі.