Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 25.04.2017 17:10. Дата останніх змін - 07.07.2017 19:06

Апаратно-програмний комплекс для створення системи відеоконференцзв'язку -

Ідентифікатор закупівлі UA-2017-04-25-000617-c  
ID 850f37b9b11a45be84142162c85572fe  
Очікувана вартість закупівлі
25`100`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Апаратно-програмний комплекс для створення системи відеоконференцзв'язку

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ  
Очікувана вартість закупівлі 25`100`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 251`000.00 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 500`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги з публікацією англійською мовою  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
25.04.17
Період уточнень
до 19.05.17
Період оскаржень
до 25.05.17
Подання пропозицій
до 29.05.17
Прекваліфікація
з 29.05.2017
Оскарження прекваліфікації
до 20.06.2017
Аукціон
20.06.17
Кваліфікація переможця
з 20.06.17
Пропозиції розглянуті
21.06.17
Завершена
07.07.17
28.04.2017, 15:39
Щодо складових комплексу
Запитання щодо предмету закупівлі Апаратно-програмний комплекс для створен
У складових комплексу вказані тільки апаратні пристрої і відсутнє ПЗ. Просимо дати роз'яснення, чому предметом закупівлі є "Апаратно-програмний комплекс"?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 04.05.2017, 16:41)
Апаратно-програмний комплекс для створення системи відеоконференцзв'язку це є сукупність апаратно - програмних засобів та приладів, що забезпечують належне виконання функцій згідно з Додатком 3 до тендерної документації.
28.04.2017, 15:41
Технічні засоби фіксування судового процесу (судового засідання), встановлені в судах, повинні забезпечувати (перелік вимог), сторінка 3-4 Додатку № 3
Запитання щодо предмету закупівлі Апаратно-програмний комплекс для створен
Просимо надати роз'яснення, яким чином співвідносяться вимоги до систем фіксації судового процесу, що були закуплені у 2016 році, або будуть постачатись із застосуванням іншої процедури закупівлі в цьому році з предметом даної закупівлі – апаратно-програмних комплексів для створення системи відеоконференцзв’язку?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 04.05.2017, 16:40)
Дана закупівля стосується апаратно-програмних комплексів для створення системи відеоконференцзв’язку шляхом підключення до існуючих (встановленних в залах судових засідань) систем фіксації судового процесу, які повинні будуть виконувати певні функції, наведені у Додатку 3 до тендерної документації.
28.04.2017, 15:42
Апаратно-програмний комплекс для створення системи відеоконференцзв’язку після підключення до системи фіксації судового процесу (судового засідання), має забезпечити одночасну двосторонню передачу, обробку, перетворення та представлення інтерактивної інформації на відстані в режимі реального часу за допомогою апаратно- програмних засобів обчислювальної техніки та повинен виконувати наступні функції (перелік функцій)
Запитання щодо предмету закупівлі Апаратно-програмний комплекс для створен
Просимо роз'яснити, яким чином може забезпечуватись виконання цих функціональних вимог до комплексів для створення системи відеоконференцзв’язку, якщо у складі комплексів відсутнє ПЗ? У складі систем фіксації судового процесу (судового засідання) також відсутнє ПЗ для реалізації функції відеоконференцзв’язку. Якщо невідомо яке ПЗ повинно використовуватись для реалізації функції відеоконференцзв’язку, то як можна визначити сумісність комплексів, що закуповуються у рамках цього тендеру, з ПЗ відеоконференцзв’язку?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 04.05.2017, 16:37)
У Додатку 3 до тендерної документації наведено перелік функцій, які повинен виконувати апаратно-програмний комплекс для створення системи відеоконференцзв’язку після підключення до системи фіксації судового процесу (судового засідання). Цих вимог достатньо для того, щоб учасник мав змогу запропонувати апаратно-програмний комплекс для створення системи відеоконференцзв’язку.
28.04.2017, 15:43
Щодо вимоги до іншого обладнання та ПЗ
Запитання щодо предмету закупівлі Апаратно-програмний комплекс для створен
Просимо роз'яснити, для чого у цьому тендері на закупівлю апаратно-програмних комплексів для створення системи відеоконференцзв’язку, наведені вимоги до іншого обладнання і ПЗ (систем фіксації судового процесу), що постачаються із застосуванням іншої процедури закупівлі.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 04.05.2017, 16:35)
Дана закупівля стосується апаратно-програмних комплексів для створення системи відеоконференцзв’язку шляхом підключення до існуючих (встановлених в залах судових засідань) систем фіксації судового процесу які повинні будуть виконувати певні функції, наведені у Додатку 3 до тендерної документації.
28.04.2017, 15:43
Відповідно до пункту 5 статті 28 Закону, Замовник розглядає тендерні пропозиції на відповідність технічним вимогам, визначеним у тендерній документації, та визначає відповідність Учасників кваліфікаційним критеріям до проведення автоматичної оцінки тендерних пропозицій у строк, що не перевищує 20 робочих днів.
Запитання щодо предмету закупівлі Апаратно-програмний комплекс для створен
У технічних вимогах наведені вимоги до програмного забезпечення, яке реалізує функції відеоконференцзв’язку та фіксування судового процесу, що було закуплене у 2016 році і тому не постачається у рамках цього тендеру. Тому не зрозуміло, яким чином буде перевірятись відповідність технічних засобів, що закуповуються, технічним вимогам у цій тендерній документації, якщо ці вимоги стосуються ПЗ, яке не закуповується у цьому тендері?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 04.05.2017, 15:24)
У технічних вимогах наведені вимоги до функцій , які повинен виконувати Апаратно-програмний комплекс для створення системи відеоконференцзв’язку після підключення до існуючих (встановлених в залах судових засідань) системи фіксації судового процесу (судового засідання). Роботи з підключення входять до складу Технічних вимог Додатку 3 до тендерної документації: «Учасник-переможець повинен здійснити підключення, монтажні та пусконалагоджувальні роботи з комплектом витратних матеріалів на території Замовника згідно з розподілом, наведеному у додатку 3 до проекту договору, викладеному в додатку 2 до цієї тендерної документації, а саме: забезпечити встановлення апаратно-програмного комплексу для створення системи відеоконференцзв’язку шляхом підключення до встановленого в залі судового засідання технічного засобу фіксування судового процесу (судового засідання), здійснивши такі дії:
«…..
3. Підключення апаратно-програмного комплексу для створення системи відеоконференцзв’язку до системи фіксації судового процесу (судового засідання), встановленого в залі судових засідань.
4. Налаштуваня зображення, яке отримується з кожної камери - встановлення прийнятної фокусної відстані.
5. Встановлення та налаштування необхідних драйверів та програмного компоненту системи відеоконференцзв’язку.
6. Перевірку працездатності відео складової програмно-апаратного комплексу системи відеоконференцзв’язку, регулювання якості зображення.
7. Перевірку працездатності аудіо складової програмно-апаратного комплексу системи відеоконференцзв’язку, регулювання чутливості кожного мікрофону.
8. Підготовку для створення облікових записів.
9. Проведення тестового сеансу відеоконференцзв'язку та усунення після нього, за потреби, виявлених вад (недостатня гучність, ехо, якість зображення).
10. Інструктаж/навчання роботі з системою працівників суду…»
Готовність до виконання цих дій та гарантування працездатності та відповідності Апаратно-програмного комплексу виконанню функцій учасник підтверджує своєю тендерною пропозицією, а саме «Таблиця відповідності запропонованого Учасником Товару предмету закупівлі технічним вимогам і характеристикам, що вимагаються Замовником», а у разі перемоги - забезпеченням виконання договору.
05.05.2017, 18:28
Щодо пристрою апаратно-програмного квадрування зображення Додаток 3 (зі змінами)
Запитання щодо предмету закупівлі Апаратно-програмний комплекс для створен
Вимога: Підтримка не менше ніж 4 канали HDCVI/ відео, або еквівалент. Питання: Просимо роз'яснити, для чого були внесені зміни до вимог до пристрою апаратно-програмного квадрування зображення, а саме, вимога "Підтримка не менше ніж 4 канали HDCVI/ відео, або еквівалент", якщо у технічних вимогах вказані відеокамери стандарту HD-SDI, які не сумісні зі стандартом HDCVI?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 12.05.2017, 15:56)
Згідно з Вашим запитом будуть внесені зміни до Додатку 3 тендерної документації.
05.05.2017, 18:30
Щодо пристрою апаратно-програмного квадрування зображення - Додаток 3 (зі змінами)
Запитання щодо предмету закупівлі Апаратно-програмний комплекс для створен
Вимога: - Наявність у комплекті програмного забезпечення, яке матиме можливість взаємодіяти з системою звукозапису та пристроєм апаратно-програмного квадрування зображення. Після налаштування програмного забезпечення взаємодії з системою звукозапису та пристроєм апаратно-програмного квадрування зображення в інтерфейсі програмного забезпечення системи звукозапису повинна з’явитись додаткова функціональність:
• виведення зображення з камери 1;
• виведення зображення з камери 2;
• виведення зображення з камери 3;
• виведення зображення з камери 4;
• виведення зображення з усіх камер одночасно.
Питання: Відносно нової вимоги, яка з'явилася у додатку №3 при зміні вимог, хочемо зауважити, що ця вимога є суттєвою, і для забезпечення виконання цієї вимоги, будь-яким професійним учасником тендеру, організатор повинен надати опис програмних інтерфейсів для забезпечення взаємодії програмного забезпечення з системою звукозапису для виконання додаткової функціональності будь-яким учасником тендеру. У іншому разі, якщо такої інформації не буде надано, то виконання такої додаткової функціональності може забезпечити лише один учасник, який у 2016 році вже виконав аналогічну поставку з такою ж функціональністю.
Оскільки у інтерфейсі програмного забезпечення саме системи звукозапису повинна з'явитися додаткова функціональність по керуванню виведенням зображень з відеокамер, то ця додаткова вимога стосується конкретного програмного забезпечення, а саме, системи звукозапису і зміни ії інтерфейсу, що може зробити тільки розробник цього програмного забезпечення, і ніяке зовнішнє програмне забезпечення зробити цього не зможе. Тому ця вимога однозначно стосується іншого тендера – на закупівлю систем фіксації судового процесу (судового засідання).
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 12.05.2017, 15:59)
Після налаштування програмного забезпечення взаємодії із системою звукозапису та пристроєм апаратно-програмного квадрування зображення в інтерфейсі програмного забезпечення системи звукозапису повинна з’явитись додаткова функціональність. Слід розуміти так, що без працюючої взаємодії зазначена функціональність не є доступною, але після налаштування вона з'являється та стає доступною. В інтерфейсі програмного забезпечення системи звукозапису вже реалізована функціональність щодо керування виведенням зображень з відеокамер. Відповідно до умов тендерної документації у комплекті повинно бути саме програмне забезпечення, яке матиме можливість взаємодіяти з системою звукозапису та пристроєм апаратно-програмного квадрування зображення.