Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 11.09.2019 12:49. Дата последних изменений - 17.10.2019 12:04

Машини для обробки даних (апаратна частина) (монітор, системний блок, багатофункціональний пристрій) -

Идентификатор закупки UA-2019-09-11-001302-b  
ID eaba282e171b4d8e9d160096a5913e73  
Ожидаемая стоимость
540`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Державне підприємство "Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин"  
Ожидаемая стоимость 540`000.00 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 2`700.00 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
11.09.19
Период уточнений
до 16.09.19
Прием предложений
до 26.09.19
Аукцион
27.09.19
Квалификация
с27.09.19
Предложения рассмотрены
с04.10.19
Завершен
17.10.19
11.09.2019, 18:14
Документація
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник!
Чи допускаєте Ви на торги аналоги і еквіваленти товару, що є предметом закупівлі та за якими суттєвими характеристиками Ви будете визначати товар як «еквівалент» чи «аналог»?
Щоб уникнути невизначеності у цьому питанні, яка призводить до оскаржень результатів торгів і до затягування процедури закупівлі чи розглядатиме Ви Системні блоки на базі процесора AMD?
Дякуємо за відповідь!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован12.09.2019, 15:03)
Доброго дня!
На Ваше питання повідомляємо, що Державне підприємство «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» використовує електронну систему закупівель з метою відбору постачальника товару (товарів), надавача послуги (послуг) та виконавця робіт для укладення договору.
Державне підприємство «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» заперечує проти можливих порушень вимог Закону під час здійснення цієї закупівлі, та пропонує розглядати її як таку, що не підпадає під дію Закону та оголошену в електронній системі закупівлю з метою відбору постачальника для досягнення максимальної ефективності витрачання коштів Підприємств.
На підставі вищевикладеного, враховуючи, що Підприємство не є Замовником в розумінні закону.
Згідно даної закупівлі – встановлено право потенційного учасника надати еквівалент саме системного блоку, який має відповідати технічним вимогам та якостям, зазначеним в Додатку 2 до Тендерної документації. Замовником не встановлено «еквіваленту» саме до процесору, оскільки дана складова є істотним якісним показником цілісного товару, що істотно впливатиме на якість роботи системного блоку, а тому саме до процесору будь-який інший еквівалент товару не розглядається. До інших складових визначені мінімальні показники, яким вони мають відповідати.
З повагою, ДП АІРТ.
12.09.2019, 11:21
Про аналоги, еквіваленти предмета закупівлі та участі ФОП
Общий вопрос о закупке
- Чи допускаєте Ви на торги товари, торгові марки або моделі яких відрізняються від торгових марок або моделей, вказаних Вами в тендерній документації?
- Просимо Замовника зобов'язати всіх учасників закупівлі вказувати конкретну торгову марку чи модель запропонованого товару в своїх цінових пропозиціях, щоб всі зацікавлені сторони мали змогу точно ідентифікувати його і пересвідчитися, що запропонований товар відповідає вимогам Замовника. Така вимога забезпечить дотримання всіма учасниками закупівель ПРИНЦИПУ ВІДКРИТОСТІ ТА ПРОЗОРОСТІ НА ВСІХ СТАДІЯХ ЗАКУПІВЕЛЬ», закріпленого статтею 3 ЗУ "Про публічні закупівлі";
- Чи допускаєте Ви до участі в закупівлі фізичних осіб-підприємців неплатників ПДВ? Якщо допускаєте, то як будете оцінювати пропозицію ФО-П неплатника ПДВ: розглядатимете його ціну як остаточну чи додаватимете до його ціни суму ПДВ 20%, чи будете порівнювати ціни всіх учасників без врахування ПДВ?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован12.09.2019, 15:00)
Доброго дня!
На Ваше питання повідомляємо, що Державне підприємство «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» використовує електронну систему закупівель з метою відбору постачальника товару (товарів), надавача послуги (послуг) та виконавця робіт для укладення договору.
1) Державне підприємство «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» заперечує проти можливих порушень вимог Закону під час здійснення цієї закупівлі, та пропонує розглядати її як таку, що не підпадає під дію Закону та оголошену в електронній системі закупівлю з метою відбору постачальника для досягнення максимальної ефективності витрачання коштів Підприємств.
На підставі вищевикладеного, враховуючи, що Підприємство не є Замовником в розумінні закону.
2) Згідно даної закупівлі – встановлено право потенційного учасника надати еквівалент саме системного блоку, який має відповідати технічним вимогам та якостям, зазначеним в Додатку 2 до Тендерної документації. Замовником не встановлено «еквіваленту» саме до процесору, оскільки дана складова є істотним якісним показником цілісного товару, що істотно впливатиме на якість роботи системного блоку, а тому саме до процесору будь-який інший еквівалент товару не розглядається. До інших складових визначені мінімальні показники, яким вони мають відповідати (в тому числі еквіваленти).
3) Єдиним критерієм оцінки тендерних пропозицій за лотом є «Ціна з ПДВ» (питома вага критерію – 100%). Ціна пропозиції (за лотом - у разі їх визначення) визначається згідно додатку 1 до тендерної документації. Якщо учасник ФОП-неплатник ПДВ, при оцінці його пропозиції до неї буде додано 20% вартості (ПДВ), для забезпечення рівних умов оцінки усіх отриманих пропозицій.
Відповідно до частини першої статті 28 Закону критерієм оцінки тендерних пропозицій є ціна, яка визначається за результатами торгів з урахуванням податку на додану вартість, зборів, інших обов’язкових платежів та всіх витрат, пов’язаних з виконанням зобов’язань учасника по виконанню договору, в тому числі й витрат на доставку, гарантійне обслуговування тощо. Оцінка тендерних пропозицій проводиться електронною системою закупівель автоматично. Пропозиція, яка матиме найнижчу ціну за підсумками електронного аукціону (оцінки), вважатиметься найбільш економічно вигідною.
Кожен учасник в своїй пропозиції зобов’язаний зазначити повне найменування товару (в тому числі марку, технічний опис, асортимент товару тощо), який він пропонує, оскільки п.1.1. Розділу ІІІ Тендерної документації передбачено:
«Тендерна пропозиція подається в електронному вигляді шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, у яких зазначається інформація про ціну - у разі, якщо вартість закупівлі не перевищує межі, визначені частиною четвертою статті 10 Закону (оголошення про проведення процедури закупівлю оприлюднене виключно українською мовою), інші критерії оцінки (у разі їх установлення замовником), та завантаження файлів з:
- інформацією та документами, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям; інформацією щодо відповідності учасника вимогам, визначеним у статті 17 Закону;
- інформацією про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі, а також відповідну технічну специфікацію (у разі потреби (плани, креслення, малюнки чи опис предмета закупівлі);

З повагою, ДП АІРТ.