Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити

ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо (м'якоть свинини без кістки вищого гатунку охолоджена, м'якоть яловичини без кістки вищого гатунку охолоджена, куряча грудка без кістки (філе куряче) охолоджена, м'ясо стегна куряче охолоджене)

Вимоги до товару повинні відповідати Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров'я України 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 № 202/165). Пакування: м'ясо повинне бути розфасованим та упакованим таким чином, який дозволяє забезпечити його збереження під час транспортування та зберігання та відповідати усім вимогам, щодо пакування даного виду продукції, без вакуумної упаковки (невакуумоване). М'ясо повинне бути охолодженим без кісток, без сала, без залишків шкіри, без згустків крові, без забруднень, не дозволяється завозити м'ясні обрізки. М'якоть повинна бути середньї вгодованності, упруга, при натисканні швидко приймати первинну форму. Поверхня м'яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубох поверхневих плівок, колір насичений червоний без вкраплень зеленуватого чи темного кольору, невакуумоване. Філе - охолоджене без хрящів, кісток та згустків крові. Поверхня не обвітрена, без потемніння поверхні , зачищене від шкіри, не пошкоджене, колір від блідо -рожевого до рожевого, без сторонніх запахів, без вмісту рідинидля збільшення маси, невакуумоване. Стегна курячі - охолоджені або свіжі, невакуумовані. Добре обезкровлені, без залишків пуху та пір'я. Мати характерний м'ясний запах свіжого м'са, без сторонніх запахів. Жировий шар не повинен виступати за м'язову частину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста ,суха, не обвітрена, без подряпин, розрізів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів, деформацій, м'язи щільні, пружні, при натисканні пальцем швидко вирівнюватись. Колір від блідо-рожевого до рожевого, шкіра- блідо жовта , без рідини для збільшення маси, без залишків пера, пуху, пеньків та волосоподібного пір'я, воску. Вимога свіжоохолоджене не вакуумоване. Доставка кожног дня з 6:00 до 7:00 години. Весь поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів " від 23.12.1997 № 771/97-ВР, нормативно-технологічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.Згорнути

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 20290230  
Оголошено тендер

ЗАМОВНИК (публікує план)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ №34 "НЕЗАБУДКА" КАМ'ЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 20290230  

Специфікація закупівлі

Очікувана вартість 268`600.00 Гривня  
Код ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 - М’ясо  
Код КЕКВ 2230 - Продукти харчування  
Рік планування
1 січня 2026 - 31 грудня 2026
 
Орієнтовний початок проведення процедури Січень, 2026  
Тип процедури Запит (ціни) пропозицій  

Специфікація плану

Конкретна назва предмета закупівлі М'якоть свинини без кістки вищого гатунку охолоджена  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 150 кілограм  
Конкретна назва предмета закупівлі М'якоть яловичини без кістки вищого гатунку охолоджена  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 150 кілограм  
Конкретна назва предмета закупівлі Куряча грудка без кістки (філе куряче) охолоджена  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 300 кілограм  
Конкретна назва предмета закупівлі М'ясо стегна куряче охолоджене  
Класифікація за ДК 021:2015 15110000-2 - М’ясо  
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг 430 кілограм  

ДЖЕРЕЛО ФІНАНСУВАННЯ

Тип джерела фінансування Місцевий бюджет  
Опис  
Сума 261600.00 Гривня  

Класифікатор КПК

ID класифікатора 1010
Опис класифікатора Надання дошкільної освіти
Схема (рік бюджету) ТПКВКМБ
Країна Україна
КАТОТТГ
ID класифікатора - UA12040000000032213
Опис класифікатора - Кам’янський
Схема (рік бюджету) - КАТОТТГ
 
Тип джерела фінансування Інше  
Опис Фінансування відсутнє  
Сума 7000.00 Гривня  

Долучені документи

  sign.p7s  
  sign.p7s  

Оголошення в ЦБД

ID 1b742e9530124ca1a40d3a9453fc612b  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-17-007453-a  
Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-26-010189-a  
Дата останнього оновлення 26.12.2025 14:37