Визначення вмісту заліза методом атомно-абсорбційної спектрометрії у воді; Визначення сульфатів гравіметричним методом у воді; Визначення вмісту хлоридів титриметричним методом у воді; Визначення вмісту сухого залишку гравіметричним методом у воді; Визначення загальної жорсткості титриметричним методом у воді; Визначення масової концентрації нітритів фотометричним методом у воді; Визначення масової концентрації нітратів фотометричним методом у воді; Визначення масової концентрації аміаку і іонів амонію фотометричним методом у воді; Визначення хлору залишкового загального титриметричним методом у воді; Визначення водневого показника потенціометричним методом у воді; Визначення присмаку органолептичним методом у воді; Визначення каламутності фотометричним методом у воді; Визначення забарвленості фотометричним методом у воді; Визначення запаху органолептичним методом у воді; Виявлення бактерій родини E.coli у харчових продуктах, продовольчій сировині, воді та інших об'єктах середовища життєдіяльності людини; Визначення загальних коліформ у воді питній або колі-індексу у воді басейнів та стічній; Виявлення бактерій родини ентерококів у харчових продуктах, продовольчій сировині, воді та інших об'єктах середовища життєдіяльності людини; Визначення загального мікробного числа (ЗМЧ) у воді