Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура кваліфікації оголошена 14.11.2024 13:05. Дата останніх змін 31.12.2024 13:52

Визначення актуальної ціни на категорію товарів «Ковбасні вироби» - Запитання щодо кваліфікації

Ідентифікатор кваліфікації UA-F-2024-11-14-000001  
ID 8b2afc5a3a014c479304294466112fd3  

Кваліфікаційний відбір кандидатів до рамкової угоди не є відбором в розумінні Особливостей здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2022 р. № 1275 (далі – Особливості № 1275). Сигнальні торги, які будуть проводитись на основі цього кваліфікаційного відбору, не є закупівлею в розумінні Законів України «Про публічні закупівлі», «Про оборонні закупівлі», Особливостей № 1275, Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 тощо.

Організатор (проводить кваліфікацію)

Найменування замовника Державне підприємство Міністерства оборони України «Державний оператор тилу»  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 44830311  
Юридична адреса 04119, Україна, м. Київ, м. Київ, вул.Дегтярівська будинок 13/24  
Активна кваліфікація
19.11.2024, 12:56
щодо вимог до енергетичної цінності деяких харчових продуктів за Каталогом продуктів харчування, показники яких визначені державниси стандартами
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, яки державні стандарти необхідні на категорії товарів "Ковбасні вироби" ? Чи можна ДСТУ замінити ТУ? дякую.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 22.11.2024, 15:46)
Доброго дня! Продукцію можна виготовляти за технічними умовами (ТУ) за умови, що їх показники якості та безпечності не можуть бути меншими ніж ДСТУ на аналогічні вимоги.