Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Договір опубліковано 13.02.2018 08:44. Дата останніх змін: 25.06.2019 03:41

Лот 1. М'ясо яловиче

Ідентифікатор укладеного договору UA-2018-01-14-000007-c-b1  
ID 35effbe52e364455bb6fa315d4a73302  
Сума договору
875`401.60 Гривня

М’ясо яловиче, філе куряче, печінка куряча

Реквізити договору

Сума договору 875`401.60 Гривня (без ПДВ)  
Сума оплати за договором 875`401.60 Гривня (без ПДВ)  
Номер договору 25  
Дата підписання 12.02.2018  
Дата початку дії 12.02.2018  
Дата завершення дії 28.02.2019  
Опубліковано
13.02.18
Договір підписано
Договір виконано
Договір був підписаний та виконаний сторонами в повному обсязі

Номенклатура договору

1)
М’ясо яловиче
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2018
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 6550 кг

Документи договору/змін

Підписаний контракт
договір мясо.pdf
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.02.2018 08:38
ID: 37a4d8c15b654a8f9398e42f221ba5c3
Нетипізований документ
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.02.2018 08:41
ID: 54f7c52bcd1b4bb68c9a9bd28ffa6136
Нетипізований документ
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.02.2018 08:41
ID: 54f7c52bcd1b4bb68c9a9bd28ffa6136
Нетипізований документ
Дод угода 1 мясо (1).pdf Додано в зміні №1 від 23.03.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 24.03.2018 19:53
ID: f0a9d7301142473680bf425f043dd155
Нетипізований документ
sign.p7s Додано в зміні №1 від 23.03.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 24.03.2018 19:54
ID: 37228eef96d7433aab43db27576da75b
Нетипізований документ
Дод угода 2 мясо (1).pdf Додано в зміні №2 від 24.04.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.04.2018 12:45
ID: 01a31b816d724ea2827870a449e22bf9
Нетипізований документ
sign.p7s Додано в зміні №2 від 24.04.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.04.2018 13:29
ID: e925915cc3864e6a9a1289d771f0ab90
Нетипізований документ
дод угода 3 мясо (1).pdf Додано в зміні №3 від 22.05.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.05.2018 18:32
ID: 28fc8f0d420a4fc6beb890331412804c
Нетипізований документ
sign.p7s Додано в зміні №3 від 22.05.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.05.2018 18:33
ID: 40342dcac2164176b3da29feabef6081
Нетипізований документ
дод угода 4 мясо (1).pdf Додано в зміні №4 від 03.09.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 04.09.2018 07:27
ID: 1c1d27e89fd74e85b766da62866df4d3
Нетипізований документ
sign.p7s Додано в зміні №4 від 03.09.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 04.09.2018 07:28
ID: b35b7394ae534302b039dd27f5c00257
Нетипізований документ
дод_угода_5_мясо (1).pdf Додано в зміні №5 від 29.12.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 30.12.2018 04:22
ID: c2a137321a544dfeb1011ebb82b576a9
Нетипізований документ
sign.p7s Додано в зміні №5 від 29.12.2018
Завантажено в ЦБД Prozorro: 30.12.2018 04:23
ID: 5723d09d1f134e63bb44fbaecf0730b5
Нетипізований документ
20% мясо.pdf Додано в зміні №6 від 17.01.2019
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2019 23:13
ID: 67a2b003e8fd4c99a553332909324bdb
Нетипізований документ
sign.p7s Додано в зміні №6 від 17.01.2019
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2019 23:14
ID: e959adcb12874dbd953d596ee5970e30
Нетипізований документ
ДУ №7 до Д №25 від 12.02.18р. (1).jpg Додано в зміні №7 від 20.06.2019
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.06.2019 03:40
ID: 39281e14454c49a5ad1d4c2c7065f58d
Нетипізований документ
sign.p7s Додано в зміні №7 від 20.06.2019
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.06.2019 03:40
ID: 98b464bcedea4cb0aa82d9b483b6a260

Зміни до Договору

Зміна до договору №1 від 23.03.2018.

Деталізація внесених змін

Причини змін до договору
Зміна ціни за одиницю товару
 
Опис причини змін 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару / Одиниці виміру / Кількість / Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) / Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче / кг. / 621,5 /111,40 / 69 235,10. Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче / кг. / 5 798 / 113,89 / 660 334,22. Сума Договору становить: 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005).  
Дата публікації змін 24.03.2018 19:54  
Повідомлення про внесення змін до Договору PDF  

Зміна до договору №2 від 24.04.2018.

Деталізація внесених змін

Причини змін до договору
Зміна ціни за одиницю товару
 
Опис причини змін 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару/Одиниці виміру/Кількість/Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат)/Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче/кг./621,5 /111,40/69 235,10 М’ясо яловиче/кг./760,0/113,89/86 556,40 Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче/кг./4942,1/116,10/573 777,81 Сума Договору становить: 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005).  
Дата публікації змін 25.04.2018 13:29  
Повідомлення про внесення змін до Договору PDF  

Зміна до договору №3 від 22.05.2018.

Деталізація внесених змін

Причини змін до договору
Зміна ціни за одиницю товару
 
Опис причини змін Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди.  
Дата публікації змін 22.05.2018 18:33  
Повідомлення про внесення змін до Договору PDF  

Зміна до договору №4 від 03.09.2018.

Деталізація внесених змін

Причини змін до договору
Зміна ціни за одиницю товару
 
Опис причини змін Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди.  
Дата публікації змін 04.09.2018 07:28  
Повідомлення про внесення змін до Договору PDF  

Зміна до договору №5 від 29.12.2018.

Деталізація внесених змін

Причини змін до договору
Продовження строку дії договору на наступний рік
 
Опис причини змін Продовжити строк дії Договору на час, достатній Замовнику для проведення процедури закупівлі на початку наступного – 2019 року. Більш детальніше – у прикріпленому файлі додаткової угоди.  
Дата публікації змін 30.12.2018 04:23  
Повідомлення про внесення змін до Договору PDF  

Зміна до договору №6 від 17.01.2019.

Деталізація внесених змін

Причини змін до договору
Продовження строку дії договору на наступний рік
 
Опис причини змін Ціна додаткової угоди складає суму, яка не перевищує 20% від суми визначеної за ним у 2018 році (залежно від фактичних обсягів фінансування Замовнику). Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди.  
Дата публікації змін 17.01.2019 23:14  
Повідомлення про внесення змін до Договору PDF  

Зміна до договору №7 від 20.06.2019.

Деталізація внесених змін

Причини змін до договору
Зменшення обсягів закупівлі
 
Опис причини змін зменшити обсяги закупівлі та загальну сумуу договору (з урахуванням 20% угоди) на 8,40 грн. Більш детально - у прикріпленому файлі  
Дата публікації змін 25.06.2019 03:40  
Повідомлення про внесення змін до Договору PDF  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Відділ освіти Трускавецької міської ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 02144513  
Юридична адреса 82200, Україна, Львівська обл., Трускавець, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 1  
Процедура закупівлі Відкриті торги  

Інформація про постачальника

Назва юридичної особи ФОП Сенів Леся Євгенівна  
Код ЄДРПОУ 3077012283  
Юридична адреса 82300, Україна, Львівська область, місто Борислав, вул. Трускавецька 99/2