Договір опубліковано 13.02.2018 08:44. Дата останніх змін: 25.06.2019 03:41
Лот 1. М'ясо яловиче
Ідентифікатор укладеного договору | UA-2018-01-14-000007-c-b1 | |
ID | 35effbe52e364455bb6fa315d4a73302 |
Сума договору
875`401.60 Гривня
М’ясо яловиче, філе куряче, печінка куряча
Реквізити договору
Сума договору | 875`401.60 Гривня (без ПДВ) | |
Сума оплати за договором | 875`401.60 Гривня (без ПДВ) | |
Номер договору | 25 | |
Дата підписання | 12.02.2018 | |
Дата початку дії | 12.02.2018 | |
Дата завершення дії | 28.02.2019 |
Опубліковано
13.02.18
Договір підписано
Договір виконано
Договір був підписаний та виконаний сторонами в повному обсязі
Номенклатура договору
1) |
М’ясо яловиче
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2018
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 6550 кг
|
Документи договору/змін
Підписаний контракт
договір мясо.pdf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.02.2018 08:38
ID: 37a4d8c15b654a8f9398e42f221ba5c3
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.02.2018 08:41
ID: 54f7c52bcd1b4bb68c9a9bd28ffa6136
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 13.02.2018 08:41
ID: 54f7c52bcd1b4bb68c9a9bd28ffa6136
|
|
Нетипізований документ
Дод угода 1 мясо (1).pdf
Додано в зміні №1 від 23.03.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 24.03.2018 19:53
ID: f0a9d7301142473680bf425f043dd155
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
Додано в зміні №1 від 23.03.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 24.03.2018 19:54
ID: 37228eef96d7433aab43db27576da75b
|
|
Нетипізований документ
Дод угода 2 мясо (1).pdf
Додано в зміні №2 від 24.04.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.04.2018 12:45
ID: 01a31b816d724ea2827870a449e22bf9
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
Додано в зміні №2 від 24.04.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.04.2018 13:29
ID: e925915cc3864e6a9a1289d771f0ab90
|
|
Нетипізований документ
дод угода 3 мясо (1).pdf
Додано в зміні №3 від 22.05.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.05.2018 18:32
ID: 28fc8f0d420a4fc6beb890331412804c
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
Додано в зміні №3 від 22.05.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.05.2018 18:33
ID: 40342dcac2164176b3da29feabef6081
|
|
Нетипізований документ
дод угода 4 мясо (1).pdf
Додано в зміні №4 від 03.09.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 04.09.2018 07:27
ID: 1c1d27e89fd74e85b766da62866df4d3
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
Додано в зміні №4 від 03.09.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 04.09.2018 07:28
ID: b35b7394ae534302b039dd27f5c00257
|
|
Нетипізований документ
дод_угода_5_мясо (1).pdf
Додано в зміні №5 від 29.12.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 30.12.2018 04:22
ID: c2a137321a544dfeb1011ebb82b576a9
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
Додано в зміні №5 від 29.12.2018
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 30.12.2018 04:23
ID: 5723d09d1f134e63bb44fbaecf0730b5
|
|
Нетипізований документ
20% мясо.pdf
Додано в зміні №6 від 17.01.2019
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2019 23:13
ID: 67a2b003e8fd4c99a553332909324bdb
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
Додано в зміні №6 від 17.01.2019
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2019 23:14
ID: e959adcb12874dbd953d596ee5970e30
|
|
Нетипізований документ
ДУ №7 до Д №25 від 12.02.18р. (1).jpg
Додано в зміні №7 від 20.06.2019
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.06.2019 03:40
ID: 39281e14454c49a5ad1d4c2c7065f58d
|
|
Нетипізований документ
sign.p7s
Додано в зміні №7 від 20.06.2019
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.06.2019 03:40
ID: 98b464bcedea4cb0aa82d9b483b6a260
|
Зміни до Договору
Зміна до договору №1 від 23.03.2018.
Деталізація внесених змін
Причини змін до договору |
Зміна ціни за одиницю товару
|
Опис причини змін | 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару / Одиниці виміру / Кількість / Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) / Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче / кг. / 621,5 /111,40 / 69 235,10. Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче / кг. / 5 798 / 113,89 / 660 334,22. Сума Договору становить: 729 569,32 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 32 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005). |
Дата публікації змін | 24.03.2018 19:54 |
Повідомлення про внесення змін до Договору |
Зміна до договору №2 від 24.04.2018.
Деталізація внесених змін
Причини змін до договору |
Зміна ціни за одиницю товару
|
Опис причини змін | 1. Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація»: «3.1. Сума Договору становить: Лот 1 - 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). «ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ «Код згідно ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (М’ясо яловиче)» ЛОТ 1 Найменування товару/Одиниці виміру/Кількість/Ціна за одиницю, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат)/Загальна вартість, грн., (включаючи податки і збори, що / або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, сплату митних тарифів усіх інших витрат) Вартість товару, який вже поставлено не змінюється М'ясо яловиче/кг./621,5 /111,40/69 235,10 М’ясо яловиче/кг./760,0/113,89/86 556,40 Змінена вартість залишку товарів, які необхідно ще поставити М'ясо яловиче/кг./4942,1/116,10/573 777,81 Сума Договору становить: 729 569,31 грн. (сімсот двадцять дев’ять тисяч п’ятсот шістдесят дев’ять гривень 31 коп.) ( без ПДВ). Найменування та детальний опис характеристик товарів, що постачаються М’ясо яловиче 1 категорії першого сорту без кісток, поставляється кусками не менше 1кг та не більше 3 кг. Повинно мати температуру в товщі м’язів від 0-4°С. М'язи пружні, поверхня не зволожена, покрита кіркою підсихання. Яловичина у відрубах повинна відповідати вимогам стандарту. Її виробляють за схемами ділення і технологічною інструкцією з додержанням «Правил передзабійного ветеринарного огляду тварин і ветеринарно-санітарної експертизи м’яса та м’ясних продуктів», «Санітарних правил для підприємства м’ясної промисловості» та «Інструкції помийки і профілактичної дезінфекції на підприємстві м’ясної і птахопереробної промисловості», затверджених у встановленому порядку, під державним ветеринарно- санітарним контролем та наглядом спеціалістів державної служби ветеринарної медицини.(ДСТУ 4426:2005). |
Дата публікації змін | 25.04.2018 13:29 |
Повідомлення про внесення змін до Договору |
Зміна до договору №3 від 22.05.2018.
Деталізація внесених змін
Причини змін до договору |
Зміна ціни за одиницю товару
|
Опис причини змін | Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Дата публікації змін | 22.05.2018 18:33 |
Повідомлення про внесення змін до Договору |
Зміна до договору №4 від 03.09.2018.
Деталізація внесених змін
Причини змін до договору |
Зміна ціни за одиницю товару
|
Опис причини змін | Сторони Договору погоджують змінити ціну за одиницю Товару (а саме ціну на залишок товарів, які необхідно ще поставити) у співвідношенні до ціни встановленої на підставі тендерної пропозиції не більше як на 10% при цьому не збільшуючи суму, визначену в договорі та викласти у новій редакції п. 3.1. Договору та Додаток 2 до Договору «Технічна специфікація». Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Дата публікації змін | 04.09.2018 07:28 |
Повідомлення про внесення змін до Договору |
Зміна до договору №5 від 29.12.2018.
Деталізація внесених змін
Причини змін до договору |
Продовження строку дії договору на наступний рік
|
Опис причини змін | Продовжити строк дії Договору на час, достатній Замовнику для проведення процедури закупівлі на початку наступного – 2019 року. Більш детальніше – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Дата публікації змін | 30.12.2018 04:23 |
Повідомлення про внесення змін до Договору |
Зміна до договору №6 від 17.01.2019.
Деталізація внесених змін
Причини змін до договору |
Продовження строку дії договору на наступний рік
|
Опис причини змін | Ціна додаткової угоди складає суму, яка не перевищує 20% від суми визначеної за ним у 2018 році (залежно від фактичних обсягів фінансування Замовнику). Більш детально – у прикріпленому файлі додаткової угоди. |
Дата публікації змін | 17.01.2019 23:14 |
Повідомлення про внесення змін до Договору |
Зміна до договору №7 від 20.06.2019.
Деталізація внесених змін
Причини змін до договору |
Зменшення обсягів закупівлі
|
Опис причини змін | зменшити обсяги закупівлі та загальну сумуу договору (з урахуванням 20% угоди) на 8,40 грн. Більш детально - у прикріпленому файлі |
Дата публікації змін | 25.06.2019 03:40 |
Повідомлення про внесення змін до Договору |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
Найменування замовника | Відділ освіти Трускавецької міської ради |
Код в ЄДРПОУ / ІПН | 02144513 |
Юридична адреса | 82200, Україна, Львівська обл., Трускавець, Львівська область, м. Трускавець, вул. Бориславська, 1 |
Процедура закупівлі | Відкриті торги |
Інформація про постачальника
Назва юридичної особи | ФОП Сенів Леся Євгенівна |
Код ЄДРПОУ | 3077012283 |
Юридична адреса | 82300, Україна, Львівська область, місто Борислав, вул. Трускавецька 99/2 |