Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити

Інститут проблем математичних машин і систем НАН України

Інститут проблем математичних машин і систем Національної Академії наук України здійснює фундаментальні та прикладні дослідження у галузі кібернетики, інформатики, обчислювальної техніки, інформаційних та комунікаційних технологій, раціонального природокористування, енергетики та енергозбереження.

Основні напрямки діяльності інституту – розробка та впровадження в народне господарство й оборону інформаційних технологій, автоматизованих систем різного призначення, засобів обчислювальної техніки й систем програмного забезпечення.

Інститут проблем математичних машин і систем Національної Академії наук України концентрує дослідження в таких пріоритетних сферах, як інтелектуалізовані системи розбудови державності, автоматизовані системи екологічного моніторингу, моделювання прийняття рішень, інтелектуальні інформаційні системи на базі нейрокомп'ютерів, системи тестування мікроелектронного виробництва NCS-технології, захист інформації в комп'ютерних і телефонних мережах, інформаційні технології охорони здоров'я.

Найбільш важливі дослідження і розробки присвячені Ситуаційному центру Міністра оборони України, інформаційно-аналітичній системі «Рада» Верховної Ради України. Інститут є базовою організацією, що розробляє організаційні системи українського парламенту. Постійні замовники Кабінет Міністрів України, Центральна виборча комісія, Міністерство освіти і науки, Міністерство екології та природних ресурсів, Державна служба України з надзвичайних ситуацій та інші.

Інформація про Компанію

Найменування замовника Інститут проблем математичних машин і систем НАН України  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 05417503  
Юридична адреса проспект Академіка Глушкова, 42, місто Київ, Київська область, Україна, 03187